Krion

Què és KRION?

És un material càlid al tacte i similar a la pedra natural. Aquest material està compost per dos terceres parts de minerals naturals (ATH: Trihidrato de Alúmina) i un baix percentatge de resines de gran resistència. Aquesta composició dota a KRION d'unes clares particularitats exclusives: carència de poros, antibactèries sense cap tipus d'additiu, duresa, resistència, durabilitat, facilitat de reparació, escàs manteniment i facilitat de neteja.

Es treballa de manera similar a la fusta, el que ens permet tallar les planxes, unir-les, termoformar-les per realitzar peces curves i inclús ofereix la possibilitat d'emplear-se en el sistema productiu mitjançant injecció, aconseguint construïr diferents dissenys i projectes inabastables amb altres materials.

Podem crear espais sense juntes, el qual impedeix l'absorció de líquids i facilita la seva neteja i manteniment.

Disposem d'una àmplia gama de colors entre els que destaca l'acabat blanc per la seva puresa i neutralitat, sobresortint a altres materials semblants.

És un material ecològic, ja que pot reciclar-se al 100%. Tot producte fabricat amb KRION pot ser processat i utilitzat de nou en el seu cicle de producció.

Contacte

Fusteria Vives

Verge de Montserrat, 20
25210 Guissona (Lleida)

Tel. i fax

973 55 04 91

Veure ubicació

Contacta'ns